SERVEI COMPLET DE MARCAT CE (CEM i SEGURETAT ELÈCTRICA)

Servicio Marcado CE

 

Aquest servei és el més adequat quan el client desitja obtenir la certificació de CEM i seguretat elèctrica en el menor temps possible. CEMDAL l'assessorarà durant tot el procés fins a obtenir com a resultat final la certificació del producte i amb això el marcat CE.
 
Aquest servei inclou el SERVEI PREVENTIU GENERAL DE CEM I SEGURETAT ELÈCTRICA anterior i afegeix l'extensió d'assistència i acompanyament durant les proves de certificació en el laboratori.

El client pot triar entre les següents alternatives:

  

a. - Realització de les proves en qualsevol laboratori de la seva elecció amb presència del client i de CEMDAL durant les proves, si el laboratori ho permet.
  
 

b. - Realització de les proves al laboratori TELPROCE, portant el client personalment el producte al laboratori, amb la presència del client i CEMDAL durant les proves.

 
 

c. - Realització de les proves al laboratori TELPROCE, enviant el client el producte a CEMDAL, deixant la supervisió total de les proves a CEMDAL. Aquesta és l'alternativa més còmoda per al client, al dipositar en CEMDAL la responsabilitat de portar el producte a certificar l' laboratori, sense necessitar la presència del client.

 

 

En els tres casos, el resultat és l'obtenció dels informes d'aprovació de les proves de certificació de CEM i seguretat elèctrica, expedits pel laboratori seleccionat. Amb aquests informes el client obté l'aprovació per al marcatge CE.

 Demaneu més informació sense compromís sobre aquests serveis a servicios@cemdal.com 

 

 

Tornar a SERVEIS                                                                                                                                                      Següent Servei
 

CEMDAL

C/ Taronger 12

08192 Sant Quirze del Vallès

(Barcelona)

email

Vinculado a / Vinculat a / Linked to:

Member of  Agency for Qualification of Professional Engineers


cemdal consultoria compatibilidad electromagnética  asesoria CEM EMC EMI Francesc Daura problemas CEM